Despre noi
DZC Construct este una din cele mai bine cotate firme de constructii din judetul Neamt. Viziunea sa despre esenta lucrului bine facut a schimbat fata locurilor unde s-a construit, reparat sau amenajat de catre echipele sale de muncitori profesionisti in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare si exterioare.

DZC Construct are meritul de a fi infrumusetat zonele turistice ale judetului cu pensiuni de renume, construite si amenajate la standarde europene, de a fi construit vile si case la un nivel inalt de calitate,de a fi modernizat scoli si gradinite oferindu-le copiilor din zona un mediu de studiu civilizat si firesc.

Cea mai recenta investitie a trensformat DZC Construct in creatorul primului proiect rezidential din Targu Neamt: 2 blocuri de locuinte orientate spre un stil de viata occidental, cu spatii mari locative, parcari spatioase, spatiu de joaca pentru copii, complex comercial.

"Se spune ca omul sfinteste locul. Si asa este daca lucrezi cu oameni gospodari. Nu ne place sa pierdem timpul cu multa vorbarie, fapta conteaza. De accea noi ne ghidam dupa un principiu simplu: Calitatea faptului construit! pentru ca orice proiect, plan sau simplu vis se transforma cu noi intr-un fapt implinit "

Dorin Gradinaru
Manager DZC Construct SRL

Firma web design Neamt- Realizare site